bestelling startdag

zaterdag 4 september - speelplaats St-Jan t.h.v. sportzaal

Het nieuwe schooljaar komt eraan, dus is het ook tijd voor een nieuw werkjaar vol met leuke activiteiten van KSA Sint-Jan Tongeren! We nodigen je dan ook graag uit voor onze startdag, deze vindt plaats op zaterdag 4 september.

Geen startdag zonder heerlijk eten van onze geweldige keukenploeg. Dit jaar zal ons eetfestijn buiten doorgaan op de speelplaats van Basisschool St-Jan (t.h.v. de sportzaal). Zo kunnen we coronaproof genieten van elkaars gezelschap, het lekkere eten en de nu al legendarische leidingsvoorstellingen!

Om alles vlot te laten verlopen, willen wij graag uw inschrijving voor het eten ontvangen vóór woensdag 1 september via onderstaand formulier. Indien er later wordt besteld zal er €2 extra op de totale bestelling worden aangerekend.

* Omdat we eten/drank aanbieden, hanteren we de regels van de horeca. Sta je van je plaats op of ga je even naar binnen, draag dan een mondmasker.

Meld me aan op jullie nieuwsbrief

Bij slecht weer schakelen we over op take-away. U kan dan uw bestelling ophalen op het uur dat u bij het onderstaande formulier hebt ingevuld.

Totaal: € -