zaterdag 12 maart 2022

Eetdag

zondag 13 februari 2022

Kom genieten van de heerlijke gerechten die onze keukenploeg met veel plezier voor jullie zullen bereiden.  Van een ambachtelijke vidé en een smakelijke portie Luikse balletjes tot die heerlijk ruikende pot mosselen. Elk jaar weer een culinaire hoogmis waar we jullie graag bij willen hebben.

Zoals bij de vorige edities moeten we nog steeds rekening houden met de coronamaatregelen en om iedereen voldoende ruimte en ventilatie te kunnen bieden, hebben we besloten om onze eetdag te verdelen over twee dagen! Op zaterdagavond 12 én zondagmiddag 13 maart heten we jou welkom in het parochiecentrum aan onze lokalen (Sint-Jansstraat 12) om samen te genieten van onze heerlijke maaltijden!

Je kan jouw bestelling doorgeven via onderstaand formulier en meteen online afrekenen. Indien je liever niet via de website gaat of niet online kan betalen, is er ook de optie om jouw bestelling in een sms-bericht te sturen naar hoofdleidster Marte (0498 57 70 33). Aan deze mensen vragen we om de dag zelf cash te betalen.

Bestellen kan tot en met maandag 7 maart. Als je hierna nog een bestelling doorgeeft, vragen we €2 extra op de gehele bestelling. Het is voor ons namelijk belangrijk dat we vooraf weten welke hoeveelheden we moeten aankopen. Bedankt voor het begrip!

 

Meld me aan op jullie nieuwsbrief

Totaal: € -


 

Wil je graag lid worden?

Schrijf je in via deze link!

Al ONze evenementen

Zin gekregen in onze jeugdbeweging?

© 2022 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!