zaterdag 03 september 2022

Startdag 2022-2023

Dag KSA’ers en KSA’sters

Een nieuw werkjaar staat voor de deur en wij staan te popelen om er aan te beginnen! Reden te meer om het jaar met volle goesting in te zetten! Dit doen we op zaterdag 3 september. Spannend! Want met welke vriendjes of vriendinnetjes zit je dit jaar samen op de KSA? En welke leiding gaat dit jaar voor jou super toffe activiteiten maken? Rarara?

STARTDAG 2022
Onze activiteiten vinden naar goede gewoonte plaats onder de prachtige kerktoren van St-Jan waar onze lokalen zich ook bevinden.  De startactiviteit zal doorgaan van 14:00 tot 17:00.

Jullie leiding staat jullie op te wachten en wij kunnen al met zekerheid zeggen dat ze er immens hard naar uitkijken om jullie allemaal terug te zien en te verwelkomen!

Klein wist-je-datje: KSA staat voor Katholieke Studenten Actie. Om de ‘K’ in dit verhaal niet verloren te  laten gaan, houden we na de startactiviteit een kort bezinningsmoment in de kerk van St-Jan. Ouders zijn hierbij zeker welkom!

EETFESTIJN
Geen startdag zonder heerlijk eten van onze geweldige keukenploeg. Dit jaar zal ons eetfestijn terug doorgaan zonder hardnekkige COVID-regels! Ons eetfestijn zal doorgaan in de parochiezaal van Sint-Jan. Immens dichtbij dus 😉

Bestellen kan vanaf 21/08 via: http://ksasintjan.be/bestellen-startdag

 

Wil je graag lid worden?

Schrijf je in via deze link!

Zin gekregen in onze jeugdbeweging?

© 2023 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!