Inschrijving werkjaar

2020-2021

Dag KSA'er en KSA'ster

Een nieuwe jaar vol plezier, vriendschap met KSA Sint-Jan staat weer voor de deur. De leiding staat alvast klaar om jullie met open armen te ontvangen en samen met jullie vele fijn momenten te beleven.

Als je interesse hebt om mee te doen aan onze leuke activiteiten dit werkjaar, vul dan onderstaand inschrijvingsformulier in. Indien je vragen hebt over het inschrijven kan je altijd een mail sturen naar info@ksasintjan.be.

Roodkapjes – Piepjongknapen > 1ste tot en met 3de leerjaar
Kwiks – Jongknapen > 4de tot en met 6de leerjaar
Jim – Knapen > 1ste tot en met 2de middelbaar
Sim – Jonghernieuwers > 3de middelbaar tot en met 4de middelbaar
Herkim (16+) > Vanaf 5de middelbaar

Gegevens lid

dd/mm/yyyy

Contactpersoon Lid

Tot Slot

Informatie voor de leiding (allergieën, ziekte, eetproblemen…). Gelieve ook te melden indien er doorheen het jaar nieuwe ontwikkelingen hebben plaatsgevonden die nog niet vermeld staan op het inschrijvingsformulier van begin van het jaar.
Aandacht:
  • Gelieve het inschrijvingsgeld van 27 EUR over te schrijven op rekeningnummer: BE 66 7353 3925 3343 (jongens) of BE 49 4538 2362 5171 (meisjes). Vermeld hierbij de naam van uw kind. De betaling ontvangen we liefst voor 12 september 2020.
  • Veel mutualiteiten geven een tegemoetkoming voor jeugdkampen. Check zeker op de website van jouw mutualiteit hoeveel je kan terugkrijgen. Afhankelijk van uw mutualiteit kan u tot 50 euro terug betaald krijgen. Als je het invulformulier afgeeft aan de hoofdleiding maken zij het in orde voor u.
OpgeletDe inschrijving voor dit werkjaar is volledig na ontvangst van het inschrijvingsgeld.