Inschrijving werkjaar

2022-2023

Dag KSA'er en KSA'ster

Een nieuwe jaar vol plezier en vriendschap bij KSA Sint-Jan staat weer voor de deur. De leiding staat alvast klaar om jullie met open armen te ontvangen en samen vele fijne momenten te beleven.

Als je interesse hebt om mee te doen aan onze leuke activiteiten dit werkjaar, vul dan ons inschrijvingsformulier in. Indien u vragen heeft over het inschrijven kan je altijd een mailtje sturen naar info@ksasintjan.be.

Hieronder vindt u een overzicht van de leeftijd per ban.

Roodkapjes – Piepjongknapen > 1ste tot en met 3de leerjaar
Kwiks – Jongknapen > 4de tot en met 6de leerjaar
Jim – Knapen > 1ste tot en met 2de middelbaar
Sim – Jonghernieuwers > 3de middelbaar tot en met 4de middelbaar
Herkim (16+) > Vanaf 5de middelbaar

Gegevens lid

dd/mm/yyyy

Contactpersoon Lid

Tot Slot

Download hier de medische fiche.

Gelieve deze fiche ingevuld terug te bezorgen. Dat kan bvb. via de leiding, of ook digitaal mailen naar info@ksasintjan.be.

Bedankt voor de vlotte afwerking!

Aandacht:
  • Gelieve het inschrijvingsgeld van 30 EUR over te schrijven op rekeningnummer: BE 66 7353 3925 3343 (jongens) of BE 49 4538 2362 5171 (meisjes). Vermeld hierbij de naam van uw kind.
  • Veel mutualiteiten geven een tegemoetkoming voor jeugdkampen. Check zeker op de website van jouw mutualiteit hoeveel je kan terugkrijgen. Afhankelijk van uw mutualiteit kan u tot 50 euro terug betaald krijgen. Als je het invulformulier afgeeft aan de hoofdleiding maken zij het in orde voor u.
OpgeletDe inschrijving voor dit werkjaar is volledig na ontvangst van het inschrijvingsgeld.