Inschrijving zomerkamp

3 tot 13 juli 2021 in Sint-Huibrechts-Lille (deelgemeente Pelt)

Dag KSA'er en KSA'ster

Onze grote afsluiter van het jaar komt eraan, kamp!

Wij gaan op kamp van 3 tot 13 juli in Sint-Huibrechts-Lille, een deelgemeente van Pelt. Met de huidige coronamaatregelen mogen we ons kamp organiseren in bubbels tot 100 leden. Dat betekent voor ons dat we in één grote bubbel op kamp kunnen gaan. Hier zijn we natuurlijk super blij om! We hopen dat we al onze leden kunnen verwelkomen op ons tentenkamp, ons te pletter kunnen amuseren en zo samen een zorgeloze periode kunnen beleven.

Bekijk zeker onze webpagina ‘Zomerkamp 2021’, voor meer informatie.

Als je mee wilt gaan op ons zomerkamp, vul dan onderstaand inschrijvingsformulier in:

Gegevens deelnemer

dd/mm/yyyy
* Het wisselmoment vindt plaats op 8 juli. Ophalen: 11u00 - Brengen: 12u00 (om de drukte te spreiden).

Contactpersoon

Tot Slot

NIEUW: Het solidariteitsprincipe
Een sociaal initiatief waarbij we als groep verschillende tarieven willen aanbieden voor het lidgeld en kamp- of weekendinschrijvingen. Ouders die financieel meer ruimte hebben, kunnen vrijblijvend wat extra betalen. Zo kunnen ouders die in een financieel kwetsbare situatie zitten minder betalen.
Voor dit kamp hanteren we drie soorten tarieven:
  1. Sociaal tarief = 95 EUR voor ouders die financieel wat minder ruimte hebben
  2. Standaardtarief = 110 EUR normale prijs voor het kamp
  3. Solidariteitstarief = 125 EUR voor ouders die financieel wat meer ruimte hebben
Als ouder bekijk je zelf wat financieel mogelijk is voor jou en dit bedrag schrijf je over. Verder worden er geen voorwaarden aan gekoppeld. We rekenen op de eerlijkheid van de ouders en willen ook niemand verplichten om een extra financiële inspanning te doen.
Aandacht:
  • Gelieve ten laatste op 18 juni het inschrijvingsbedrag over te schrijven op dit rekeningnummer: BE 66 7353 3925 3343. Vermeld hierbij de naam van uw kind.
  • Late beslissers (inschrijving na 18 juni) betalen 115 EUR
  • Leden die geen volledig kamp meegaan betalen 12 EUR per dag dat uw kind aanwezig is. Dat betekent dat u 60 EUR betaalt voor uw kind dat een half kamp meegaat.
  • Veel mutualiteiten geven een tegemoetkoming voor jeugdkampen. Check zeker op de website van jouw mutualiteit hoeveel je kan terugkrijgen. Je mag het formulier aan de hoofdleiding geven, zodat zij dit voor u kunnen ondertekenen.
OpgeletDe kampinschrijving is volledig na ontvangst van het inschrijvingsgeld.