HERKIM VERSLAG EN TRIMESTERPLANNING 2

Dag Hernieuwers en Kimmers,

Het eerste trimester zit er alweer op. Het was tot nu toe al een evenwichtige mix van jullie laatste jaar genieten als leden, en van jullie voorbereidend jaar voor jullie carrière als leiders en leidsters.

Als leden hebben we ons innerlijk kind naar buiten laten komen op de kermis, hebben we jullie achterna gezeten doorheen heel Tongeren bij de herkim editie van jachtseizoen, belachelijke outfits uitgezocht voor elkaar op een duurzame manier, sterren verdiend met opdrachten te voltooien op startdag, maar ook Michelin sterren verdiend bij het tonen van onze kookkunsten.

Anderzijds hebben jullie ook al een beetje ontdekt hoe het is als leiding. Activiteiten voorbereiden en die daarna tot een goed einde brengen, helpen op de vele evenementen is natuurlijk het belangrijkste, maar samen dingen doen met de leiding zoals herkim anders of leidingsweekend hoort hier natuurlijk ook bij.

Maar dit was uiteraard nog maar het 1ste trimester, wat we in het 2de trimester gaan doen vinden jullie in de trimesterplanning hieronder. Wij kunnen alvast niet wachten.
We wensen jullie allemaal fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar, en hopelijk is BKV ook een onvergetelijke ervaring geweest.
Veel liefs van jullie leiders,
Yente en Corbin

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!