KNAPEN VERSLAG EN TRIMESTERPLANNING 2

Wat is het toch weer snel gegaan… Weer een trimester dat voorbij is gevlogen voor we het wisten, dat ondanks dat het toch vrij lang duurde. Het is nu, voor het begin van het tweede trimester, dus het ideale moment om eens terug te blikken op het eerste.
We begonnen het trimester, en dus ook het KSA-jaar, met een gigantisch groot stadsspel. Hier hebben de knapen zowel elkaar als hun eigen stad nog eens beter leren kennen. En als dat nog niet genoeg is, hebben ze daarna nog eens lekker kunnen smullen!
Daarna was het tijd voor de knapen om hun de kermis-bingokaart te voltooien op Tongeren kermis zelf! Na een bosspel en een fotozoektocht, was het tijd voor de knapen om een eigen film te maken, een ridderfilm weliswaar! We kunnen stellen dat bij het maken van de film iedereen dubbel in een deuk heeft gelegen!
Na onze gecancelde ruiltocht was het tijd om de ouders eens kennis te laten maken met wat wij op onze activiteiten doen. Dit terwijl we ook diverse Disney-helden moesten helpen. Wat een avontuur! Om oktober af te sluiten, hebben we met de jimmers een enge halloweenact gedaan, die we met een gezellig maar spooky feestje afsloten.
Na onder andere een legeractiviteit, een quiz, … Was het tijd om de goedheiligman te ontvangen! Dit hebben we gedaan door een nieuwe vriend voor hem te zoeken, de knapen waren braaf en kregen hun snoepgoed!
Om het trimester af te sluiten, hebben we een winterwandeling gedaan die bepaald werd door een dobbelsteen!
Wij ( de leiding) hebben alvast genoten van dit trimester, en hopen dat jullie dat ook hebben gedaan! Een fijne vakantie en feestdagen toegewenst!
Mvg
Seppe, Kaisey en Alex

Trimesterplanning Trimester 2 Knapen:

6 januari: Laddercompetitie

Om het tweede trimester goed te beginnen, gaan we al direct een competitieve sfeer in. Wie eindigt bovenaan de ladder en wordt de ultieme knaap?

13 januari: Casino royale

Om in de competitieve sfeer te blijven, gaan we al lekker onverantwoord gokken! Of toch op een verantwoordelijke manier. Anders komen wij in de problemen…

20 januari: Lights out

Voor de knapen zijn sommige spellen zo al moeilijk genoeg, maar wat als we ze in het donker spelen? Ben ik benieuwd wat dat gaat geven…

27 januari: Movie night

Na al die gekke activiteiten is het tijd om eens te ontspannen met een goede oude movie-night! Popcorn, chips,… alles wat je maar nodig hebt voor een leuke filmavond! Hopelijk kiezen we geen saaie film…

3 februari: Knutselen voor carnaval

Voor de epische hutsstoet moeten we natuurlijk even episch voorbereid zijn! We kunnen namelijk niet in affronten vallen bij de andere jeugdbewegingen.

10 februari: Carnaval

AAAAAAH tijd voor een gekke hutsparty! Lekker snoep gooien terwijl je verkleed bent! Wees eerlijk, wat is er nu mooier dan dat? Wij hebben er alvast zin in. ALAAAAAF SNOLLENBOLLEN

17 februari: Vriendjesdag

Breng je beste matties mee ( die nog niet op de KSA zitten aub)! Zo kunnen we ze introduceren in de magische wereld van KSA! Verwacht dus dat dit ultra episch cool swag gaat zijn!

24 februari: Cluedo

Wij hebben zo een vies vermoeden dat er iemand vermoord gaat worden… Hopelijk zijn de knapen goede speurders en kunnen we de moordenaar tegenhouden en straffen voor zijn wansmakelijke daden.

2 maart: Verkopen

Money money cash peso’s, het groeit ons helaas niet op de rug, al zouden we dat wel willen….. Wat we ook willen is om dit jaar en nog coolere hutsactiviteit te kunnen doen op het einde van het jaar! Dit is helaas niet gratuit☹. Dus zullen we helaas zelf kapitaal in moeten brengen.

9 maart: Tiger Woods Pga-Tour

Bij deze activiteit gaan we kijken wie de beste golf pro is bij de knapen. Wie weet vinden we de nieuwe Tiger Woods of Gareth Bale?

16 maart: eetdag

Smullen, smullen, smullen! Wat zal ik mijn maagje op de eetdag heerlijk vullen! Maar eerst een even heerlijke hutsactiviteit om de dag compleet te maken!

23 maart: Leidingsweekend

De leiding heeft nog altijd buikpijn van eetdag. Oftewel moeten ze diplomatische gesprekken gaan voeren met een recent ontdekt ondergronds alienras om zo een bijna onvermijdelijk oorlog toch proberen te vermijden door de situatie te kalmeren met conferenties of bijeenkomsten. Tis maar hoe je het bekijkt… Geen activiteit dus!

 30 maart: Pyjama-party

 Slaapzakken, pyjama’s, leuke spellen, snacks,…Alle nodige ingrediënten voor en ontzettend leuk slaapfeestje! Probeer aub wel niet in slaap te vallen.

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!