KWIKS VERSLAG EN TRIMESTERPLANNING 2

Lieve Kwiks het eerste trimester van het jaar is alweer voorbij maar het was zeker een geslaagd trimester vol plezier en gelach. Met als eerste activiteit Barbie en als laatste kerstfeestje. Hopelijk vonden jullie het ook een leuk trimester maar nu gaan we nog een leuker trimester in met als afsluiter een keitof paaskamp.

We zien jullie graag terug op de nieuwjaarsreceptie als eerst activiteit. Wij kijken er al naar uit!

Groetjes Kwiks leiding x.

Trimesterplanning Trimester 2 Kwiks:

06/01 – Nieuwjaarsreceptie 

HAPPY NEW YEAR!!!!!! De eerste activiteit van het nieuwe jaar. Het moet natuurlijk gevierd worden dat we nu 2024 zijn. Uren van 16u tot 18u.

13/01 – Laddercompetitie

Vandaag strijden we tegen elkaar, laat jullie talenten maar eens zien! Fijn spelletjes spelen en er een fijne laddercompetitie van maken!!! Uren 16u tot 18u.

20/01 – Verkopen (money money)

Deze zaterdag gaan we verkopen en zorgen dat we centjes binnenhalen om aan het einde van het werkjaar een leuke activiteit te kunnen doen en eventueel leuke spulletjes te kopen voor kamp!! Uren 16u tot 18u.

27/01 – Omgekeerde Activiteit 

Vandaag hebben jullie de kans om eens de leiding te zijn en wij de leden. Dus geniet ervan! Vandaag kunnen jullie eens laten zien of jullie later goede leiding zullen worden. Uren 16u tot 18u. 

03/02 – Knutselen Carnaval 

Vandaag gaan we onze kostuums voorbereiden voor carnaval! Uren 16u tot 18u.

10/02 – Carnaval 

Vandaag doen we mee aan de kinderstoet van Tongeren we gaan eens laten zien wat voor een toffe ksa we zijn. Uren volgen nog.

17/02 – Vriendjesdag 

Vandaag mogen jullie een vriendje (vriendin) meenemen en kunnen zij eens zien wat jouw hobby inhoudt en het meer ervaren. Uren volgen nog.

24/02 – Regenbogenspel 

Vandaag spelen we het geweldige regenbogenspel. Zeker komen, want er komen unicorns! Uren 16u tot 18u.

02/03 – Sporten met de jongknapen 

Vandaag gaan we eens laten zien dat meisjes ook kunnen sporten! Bewijs jullie girls en doe jullie best trek je beste sport outfit aan!! uren 16u tot 18u.

09/03 – SIM Activiteit 

Vandaag gaan de simmers jullie leiding zijn, ze gaan vandaag eens kijken hoe het is om leiding te zijn! Uren volgen nog.

16/03 – Verfspel 

We gaan vandaag samen iets tofs met de roodkapjes doen en ze beter leren kennen voordat we op paaskamp gaan. Uren volgen nog.

23/03 Geen Activiteit 

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!