ROODKAPJES VERSLAG EN TRIMESTERPLANNING 2

Wat een geweldig eerste trimester was het met jullie!
Met Sam de beer en zijn vriendjes hebben we toch wel veel leuke en soms ook wat rare activiteiten gedaan!
Sam heeft ons gevraagd zijn favoriete foto’s van de activiteiten ook hier bij in te zetten, en wat hij erbij te zeggen heeft, dus hier zijn ze dan!

Vandaag verstopte ik me in het bosje, en een groepje meisjes vond me! Deze meisjes zijn jullie natuurlijk! We speelden samen, lachten veel, en nu zijn we de beste vrienden!
Hier is onze eerste foto samen!

Halloween was echt te gek. Ik, Sam de beer, heb samen met de Roodkapjes cupcakes in elkaar geflanst. We gooiden tover-ingrediënten in de mix en voilà, de meest heerlijk en een tikkeltje griezelige traktaties waren geboren. Het was een feestje met een magisch randje! 🎃🐻🧁

Kijk wat een leuke foto! We lagen allemaal op onze parachute in het gras, gewoon lekker te chillen, en dat tijdens de sportactiviteit! De zon scheen, de lucht was blauw, en we kletsten en lachten tot we buikpijn hadden. Zo’n relaxte, niet zoooo sportieve dag op het gras is gewoon onvergetelijk!

Kijk wat een blije roodkapjes we hier zien! Ze verkochten heerlijke wafels! En ohhhh wat roken die wafels beren-goed.
De geur was zo lekker dat iedereen eropaf kwam. We smulden van die knapperige, warme wafels en het werd een supergezellige dag vol lekkernijen en plezier!

Wat een leuke piraten dag was het hier wel niet!
De lieve roodkapjes verfde samen met mij de benen van piratenleidster Kyana helemaal vol met kleurrijke verf! Het was een hilarische boel, en Kyana zag eruit als een echte kunstenaar. We hebben zo gelachen dat het een dag vol ondeugende streken en vrolijkheid werd!

Trimesterplanning Trimester 2 Roodkapjes:

Hallo meisjes, het nieuwe trimester staat alweer klaar met super leuke nieuwe activiteiten!

6 Januari – Drie koningen activiteit

Driekoningen, Driekoningen, geef mij ‘ne nieuwen hoed! Deze eerste activiteit van het trimester gaat helemaal in het thema van drie koningen!

13 Januari – Het grote verstoppertje spel

We zijn er al achter gekomen dat jullie verstoppertje héél fijn vinden! We gaan deze week verschillende versies van dit super leuk spel spelen!

21 Januari – Knuffel spel

KNUFFELLLL! Dat woord hebben we het vorige trimester toch wel vaak gehoord! Deze activiteit draait dan ook volledig rond knuffels geven aan elkaar, en aan onze teddyberen!

27 Januari – Verrassingsfeestje

Shhh! Tyara was gisteren jarig, en hier gaan we natuurlijk een super duper groot verjaardagsfeestje voor doen met leuke spelletjes! Wie weet neemt Tyara ook wel iets voor jullie mee 😉

3 Februari – Knutselen carnaval

Carnaval is bijna daar, en hiervoor moeten we natuurlijk onze beste outfits knutselen!

10 Februari – Carnaval (uren volgen nog)

Jaaaa! Vandaag wandelen we mee met de carnavalstoet! Neem maar een zak mee, zo kunnen we goed veel lekkers uitgooien!

17 Februari – Vriendjesdag

WHOEEEEE! VRIENDJESDAG!!!! De enige echte KSA dag waar iedereen een vriendinnetje (of een paar) meeneemt!

24 Februari – Prinses Verkiezing

Wie van onze kapjes is zo goed met dieren als Sneeuwwitje? Of wie is net onze enige echte Elsa? Daar komen we vandaag achter op onze prinsessen-verkiezing!

2 Maart – Verfspel

Het verfspel, oei oei, wat zou dat toch maar kunnen zijn? Bij dit spel gaan we verschillende verf kleurtjes van héééél dichtbij zien!

Doe zeker kleren aan die vuil mogen worden 😉

9 Maart- SIM Activiteit

Ah simactiviteit, DE dag waarop onze oudste meisjes tonen wat voor leuke activiteiten ze nu écht in petto hebben voor jullie! Hoe dan ook, plezier verzekerd!

16 Maart – Zestien Spel!

Wat is dat? Zo’n zestien spel?! Eigenlijk heel simpel, 16 spelletjes of opdrachten die we als groep zo goed mogelijk moeten doen! We gaan hier dus NOG beter leren samen spelen!

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!