Trimesterplanning 1 - Jongknapen

Dag jongens,

De tijd komt er terug aan dat we jullie elke week van 14u tot 16u gaan verblijden met de leukste activiteiten die jullie maar kunnen bedenken. Hier is alvast een voorsmaakje!

12 september: Startdag (14u-17u)
Het is weer zo ver. Het begin van een nieuwe KSA-jaar samen met nieuwe leiders, nieuwe vrienden en superfijne activiteiten. We zullen er een goed begin van het nieuwe jaar van maken op onze eerste activiteit. Deze activiteit is van 14u tot 17u. Vergeet uw KSA kleren niet aan te doen!!!!!!

19 september: Altijd prijs, altijd gewonnen!!!
Een weekje kermis in Tongeren is niet genoeg. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat de kermis nog een dag langer blijft. Van blikjes omvergooien tot eendjes vissen, er zullen genoeg kraampjes zijn om u te amuseren.  

26 september:  Minecraft
Als eens gedroomd om te bouwen wat je wilt? Of wil je je liever klaarmaken om een draak te verslaan? Er is 1 spel waarin beiden mogelijk zijn, namelijk Minecraft. Als je benieuwd bent met wat we van plan zijn, kom dan zeker langs en neem uw verbeelding mee.

3 oktober: Mario en Sonic in de olympische spelen
Kan jij sneller lopen dan Sonic? Of hoger springen dan Mario? Misschien ben je zelfs sterker dan Bowser. Wel, jullie kunnen het bewijzen op onze Olympische spelen. Doe maar uw sportiefste kleren aan.

10 oktober: Verkopen
Elk jaar proberen we te eindigen met een supercoole activiteit, maar dit kost natuurlijk veel geld, zeker met zo een grote groep als de onze. Daarom gaan we verkopen. Doe dus zeker uw KSA kleren aan en zet uw liefste snoetjes op zodat we genoeg verkopen voor onze allerlaatste activiteit.

24 oktober:  Retrogames
Heb je al gehoord van Pac-Man of Tetris? Misschien van het één van de eerste spelletjes genaamd Pong? Wel in deze activiteit zullen we terug in de tijd gaan om deze spelletjes te beleven.

31 oktober: Leidingsweekend
Jullie leiding is toe aan een vakantie. Daarom gaan wij met ons drie naar Spanje om wat te bekomen. Daarom kunnen we er deze zaterdag niet bij zijn en is er dus ook geen activiteit.

7 november: Halloween (bosspel)
Vandaag is de dag! De straten zijn verlaten. De mensen schuilen binnen en monsters komen uit hun verstopplaats. Ze sluipen door de bossen op zoek naar snoepjes. Jullie snoepjes mwhahahaha. Kunnen jullie jullie snoepjes verdedigen tegen deze monsters? Jullie mogen verkleed komen om deze activiteit nog enger te maken.

14 november: Pokémon
De wereld van Pokémon zit vol met sterke trainers, maar geen enkele groep is zo sterk als jullie. Pas op Team Rocket, want de Jongknapen komen eraan.

21 november:  Film kijken
Deze activiteit wordt een rustige activiteit. Dit is om ons uit te rusten en ons voor te bereiden op volgende week.

28 november: Stadspel
Met de voorwerpen uit Minecraft, Pokémon, Clash Royale en de spullen die we kregen van Mario en Sonic kunnen wij de slechterik verslaan. Dit is het moment om te vechten tegen een onbekende vijand vooraleer  hij zijn kwade plannen uitvoert. Ga je mee ten strijden????

5 december: Sintactiviteit
Elk jaar weer komt de goed heilige man naar Sint-Jan om de brave kinderen te belonen. Dus dit is een oproep naar deze brave kinderen om af te komen en uw beloning te ontvangen. Voor de stoute kinderen moet ik helaas meedelen dat jullie niet welkom zijn, maar gelukkig hebben wij geen Jonghernieuwers in onze ban. Dus jullie zijn allemaal welkom. Uren zullen nog gedeeld worden.

12 december: Extra activiteit(?)
Deze activiteit staat nog niet vast. Wegens omstandigheden kan het zijn dat er een extra activiteit komt of niet. Wij zullen jullie uiteraard op de hoogte houden.

20 december: Kerstactiviteit
Dit is onze laatste activiteit van 2020. Dus voordat jullie met jullie gedachten alleen maar aan cadeautjes denken, is er nog een activiteit om jullie te amuseren. De uren zullen nog meegedeeld worden.

Tot snel boys!

Cedric, Stef en Sieben

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!