Trimesterplanning 1 - Knapen

Dag boys,

Aanschouw, de geweldige activiteiten die jullie geweldige leiding voor jullie in petto heeft. Corona of niet, we gaan er een dikke lap op geven!

12 sep        Startdag – special
Et c’est parti! Het nieuwe jaar is gestart en we gaan er meteen een kanjer van een activiteit in steken. Van 15u tot 18u gaan we  van jetje geven. #BuzzeGeven #BluvnGoan #HertGaan #JuMetHetPjadje

19 sep        Bikers boys
 Doe jullie motorvest maar al aan, tijd om het stalen ros van stal te halen en de wijde wereld in te trekken. Beetje touren met de boys gaat genieten worden, we promise you that!

26 sep        Au Café Sport      
Aan de ouders alvast de mededeling, neen er zal geen alcohol aanwezig bij de activiteit, uiteraard. Maar de café bieden ons ook de geneugten van de vele spelletjes. Tijd om ons onder te dompelen in de wereld van de cafésporten

3 okt  Het Rad van (Mis)Fortuin       
Aan de kandidaten van het tv-programma moet je niet al te slim zijn om mee te doen, hebben jullie even geluk. De dilemma’s van ‘Ga ik nog een keertje draaien?’ of ‘Ga ik het wel zeggen, Walter?’ laten we aan jullie over.        

10 okt           Geocaching @ Tongeren-City  
Verborgen doosjes zoeken, that’s basically it. Het moet niet altijd een super uitgewerkte activiteit zijn. Of we ze allemaal gaan vinden, kan misschien wel wat moeilijker worden.

17 okt         Extreme Knutselsessie
 Gedaan met het gepruts van kleine knutselwerkjes, tijd voor het grote werk. Stroop je mouwen maar op, want we gaan eeeeeeecht iets cools maken!

24 okt         Almost impossible game show
Voor de kenners van dit genre van entertainement zal deze activiteit weinig geheimen hebben. Voor de leken onder ons stellen we voor dat je dat gekke programma een keertje opzoekt. Een gewaarschuwd knaap is er dertien waard!

31 okt         Buitenlandse stage        
De leiding wil dit jaar extra ervaring opdoen en gaat daarvoor een luxueuze cursus volgen in het buitenland. Jullie knapen zullen alleen nog maar betere leiding in de plaats krijgen, een win-winsituatie dus.

7 nov          Openluchtcinema
Filmpjes kijken is bij ons altijd wel leuk, soms ook nog wel spannend. Maar gewoon de TV opstellen kan iedereen natuurlijk, daarom gaan we het dit jaar iets groter aanpakken. Kinepolis krijgt concurrentie!

14 nov        Spielbergs van den Aldi 
Een film maken, hoe moeilijk kan dat nu zijn? Tijd om het uit te testen denken wij! Jullie hebben na vorige week voldoende notities en ideeën kunnen opdoen, tijd om dit nu om te zetten in de praktijk. #OscarIncoming

21 nov        Star Wars meeting w/ JHN      
May the force be with the jonghernieuwers, ze zullen het nodig hebben! Tijd voor een episch duel in de straten van Tongeren. Hoe dit duel zal verlopen, gaan we echter nog niet verklappen.

28 nov        Tastybowlen
Gaan we nu iets tasty maken of gaan we nu bowlen? De leiding zit voorlopig nog met een dilemma, aan jullie om ons te overtuigen 😉

5 dec          Sinter-Baas
De oude is weer een jaartje ouder, maar klimt nog altijd kranig op zijn paard. Dat verdient een applaus en misschien zelfs een feestje…To be continued!

20 dec         Kerstactiviteit
Tijd voor wat quality time met de boys. Doe je mooiste kersttrui maar aan en we maken er een supergezellige avond van!

De activiteiten gaan door van 18u30 tot 20u30 op de lokalen van KSA Sint-Jan. Indien de uren van de activiteit veranderen, laten wij u dit tijdig weten.

Vragen? Contacteer gerust de leiding!
Siemen Wynants    0497 30 70 38        siemen96@hotmail.com
Tiemen Goffin         0471 52 21 96        Tiemengoffin@hotmail.com

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!