Trimesterplanning 1 - Piepjongknapen

Dag jongens,

De tijd komt er terug aan dat we jullie elke week van 14u tot 16u gaan verblijden met de leukste activiteiten die jullie maar kunnen bedenken. Hier is alvast een voorsmaakje!

12 september: Startdag
Hoeraaaa!!! Het is alweer startdag en dat betekent dat het nieuwe jaar van start kan gaan met talloze fijne activiteiten. Deze keer heeft een superheld ons om hulp gevraagd! Alle piepers zijn gevraagd om te komen helpen! Tot op startdag, jongens! Activiteit van 14h-17h.

19 september: De Grote Heldentest
Een superheld kan je uiteraard niet zomaar worden. Het is eens serieus tijd dat wij gaan checken wat jullie krachten zijn en of jullie weldegelijk in staat zijn om superheld te worden!

26 september: Wereldveroveringsspel
Alle piepers gevraagd om te helpen! De wereld is in gevaar en het is aan jullie om die te redden! Het is nu of nooit!

3 oktober: Speedrun
We weten allemaal dat Superman en The Flash twee van de snelste superhelden zijn die bestaan… Maar hoe snel zijn jullie?? Het moment om het te bewijzen is aangekomen!

10 oktober: Komen eten: Superheldeneditie
Een superheld heeft ook een goed dieet nodig om zijn krachten te behouden. Vandaag gaan jullie 3 leiders hun koksmutsen opzetten om jullie te leren wat een superheld zijn favoriete maaltijd is!

17 oktober: Wie is de Dief?
Een belangrijk voorwerp is gestolen uit het laboratorium van onze superheld en er zijn al een aantal verdachten opgesteld. Maar wie van hun heeft de diefstal gepleegd?

24 oktober: De Herprogrammeringsquiz
ERROR. ERROR. COMPUTER KAN NIET OPGESTART WORDEN. HERPROGRAMMERING NODIG. ERROR. ERROR. DOWNLOAD 0% VOLTOOID.

31 oktober: Leidingsweekend
Helaas, helaas, het triestste moment van het trimester is aangekomen. Jullie leiders zijn er niet deze week. Zij zijn namelijk op een weekendje op zoek naar tips om nog betere superhelden te worden!

7 november: Halloween-Act
Normaal is klokslag 12 uur op Halloween het moment dat het griezelen kan beginnen. Maar op 7 november is dat om 14h op de lokalen van Sint-Jan!

14 november: Superheldenkostuum maken (met Jani Kazaltzis)
De volgende stap in jullie opleiding tot echte superhelden! Tijd om jullie artistieke zelf boven te halen en een super cool superheldenpak te maken!

21 november: Het Grote Verraad
Oh nee! We hebben net vernomen dat er een spion binnen onze jeugdbeweging zit! We moeten zo snel mogelijk achterhalen wie het is voordat hij geheime informatie lekt aan onze vijanden!

28 november: Het Ontstaan van de Sint-Jan Strijders!
Het grote gevecht is aangekomen… Hier hebben jullie als piepers het hele trimester lang voor getraind. Dit is jullie lot en hier worden jullie eindelijk de Sint-Jan Strijders!

5 december: Sinterklaasact
Die lieve oude man komt weer eens met zijn stoomboot vanuit Spanje regelrecht naar de lokalen toe (zelfs een dag op voorhand om ons plezier te doen. Wees zeker aanwezig voor wat lekkers (en hopelijk niet de roe??)

(12 december): Optionele Activiteit
In verband met de coronamaatregelen wordt er nog gecommuniceerd of er een activiteit zal plaatsvinden maar dit laten we tijdig weten!

20 december: Kerstact
Na Sinterklaas twee weken geleden is het tijd voor een andere man in een rood pak en een witte baard om plezier over heel de wereld te brengen. Allen welkom!

Tot snel!

Tanguy, Mike en Randy

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!