Trimesterplanning 2 - Roodkapjes

PAASKAMP
Paaskamp is het kleine zusje van ons grote kamp in de zomer: de jongste bannen (Piepers, Roodkapjes, Jongknapen en Kwiks) logeren 5 dagen lang in een bivakhuis in Noord-Limburg. Gedurende deze vijf dagen kan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes van de KSA hele leuke spelletjes spelen en nieuwe dingen ontdekken. Er staat dus een heus avontuur op je te wachten als je meegaat op paaskamp.
Wij, jullie leidsters zijn er natuurlijk ook bij, wij zorgen ervoor dat jullie nieuwe spelletjes en activiteiten spelen, die op een gewone zaterdag misschien niet 12 mogelijk zijn. Kortom, je leeft er 5 dagen samen met je beste vriendjes en vriendinnetjes. Jullie worden wakker samen, eten samen en maken dolle pret natuurlijk!! Het wordt jaarlijks georganiseerd in, natuurlijk, de paasvakantie! Dit jaar van 12/04 tot 16/04.

Paaskamp is er eigenlijk om jullie warm te krijgen en klaar te stomen voor ons groot kamp in de zomer. Het is natuurlijk niet hetzelfde als in tenten slapen, maar toch al een mooi begin voor zij die misschien nog een beetje twijfelen. De dagindeling ziet er namelijk hetzelfde uit. Voor de nieuwste jongens en meisjes is het een ideale kans om eens te ontdekken hoe zo’n kamp in elkaar zit en hoe een dag op kamp er eigenlijk uitziet.
Meer info wordt nog meegedeeld.

SNEEUWPRET
Moest het nog ooit gaan sneeuwen en er ligt veel sneeuw op een zaterdag, breng dan zeker je slee mee en doe oude warme kleren aan. Vriendinnen en klasgenoten mogen ook altijd eens komen proberen.

Wij kijken uit naar een nieuw trimester vol plezier!

Bij vragen of problemen kan je ons bereiken via SMS:
Aisha: 0470 62 20 02
Emilie: 0473 99 05 64
Rauke: 0489 89 02 46

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!