Trimesterplanning 2 van de Piepers

14 Januari: SOS!

Mr. Guinness is plotseling slecht geworden, en heeft een onschuldige omstander gevangen genomen! Help ons de slechte bandieten uit te schakelen, en hun arme ziel te redden!

21 Januari: Speurtocht

We hebben de verblijfplaats van Mr. Guinness opgespoord, maar we moeten de kaart vinden met de precieze locatie erop. Help ons in Tongeren te zoeken naar de aanwijzingen voor de verborgen kaart!

28 Januari: Natuurkunst

Tijdens ons onderzoek hebben we een zeer goede vriend gevonden, die het wachtwoord heeft om het hol van Mr. Guinness binnen te gaan! Deze vriend wil er echter iets kunstzinnigs voor terug, en daar zullen we voor moeten werken! We gaan de natuur in om interessante voorwerpen te vinden om kunst mee te maken.

4 Februari: Trainingdag

Nu we het wachtwoord hebben om het geheime hol binnen te gaan, moeten we trainen en onze vaardigheden oefenen zodat we niet betrapt worden bij het infiltreren van de hol! We gaan vandaag verschillende soorten sporten doen, dus we verwachten dat jullie er helemaal klaar voor zijn!

11 Februari: Knutselen voor Carnaval

        Volgende week is carnaval, en we moeten ons voorbereiden!
        Meer info over wat je zou moeten brengen komt nog.

18 Februari: Carnaval-activiteit

        PACMAN PARTYYYYYY!

25 Februari: Puzzles puzzles PUZZLES!!!

Vandaag is de dag dat we gaan infiltreren in het hol van Mr. Guinness! Wees klaar voor wat puzzelen en snel denken, want de plek zit vol verrassingen!

4 Maart: Wafelondernemers

Het is eindelijk tijd om super lekkere wafels te verkopen. Laten we proberen er zoveel mogelijk te verkopen, zodat we het geld goed kunnen gebruiken!

11 Maart: Mr. Guinness + Ambiorix?

Na het doorzoeken van Guinness’s geheime hol, was Mr. Guinness nergens te vinden! Alles wat we hebben is deze aanwijzing, die lijkt op een kaart? Het wijst naar Ambiorix?!?!

18 Maart: ???

Een heel bijzondere dag vandaag. Zo bijzonder dat het geheim moet blijven! Hou je vast, want het wordt een hobbelige rit!

Nummers van de leiders:

Corbin: +32 476 01 09 40

Corrado: +32 493 36 36 25

Seppe: +32 468 43 91 16

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2023 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!