Trimesterplanning Herkim Trimester 2 2023

07/01: Alfabetlunch

Tijd om te koken, maar niet op een normale manier.

14/01: Videospelletjes spelen

GAMERS, RISE UP

21/01: Tikkertje hihihihi

Tijd om terug te gaan naar de tijd toen je 6 jaar was en als een klein kind zat rond te lopen.

28/01: Verkopen

Money makes the world go round, and also our activities :////

04/02: Vriendjesdag

Net zoals elke activiteit kunnen jullie iemand meenemen om eens te komen proberen. Bij deze activiteit wordt er nu net iets meer op benadrukt. Probeer dus iemand mee te nemen, of die nu wilt of niet.

11/02: Film

Na een hele nacht helpen op Project gaan we kiezen voor een rustige activiteit. We gaan een film kijken. De uren zullen laat zijn zodat iedereen goed kan uitslapen.

18/02: Carnaval

Het is weer deze tijd van het jaar. Luisteren naar 5 te luide liedjes tegelijkertijd terwijl je kijkt naar zatte, verkleden mensen en bekogeld wordt door harde snoepjes of duizenden ronde papiertjes in uw kleren krijgen. Het blijft daar maanden zitten. Waarom is dit een ding? Maar ja, kom verkleedt!

25/02: Valentijn Hangover activiteit

Love is in the air, maar we zijn 11 dagen te laat omdat ik echt strijk ben gegaan, jooooooooo

04/03: Herkim wordt leiding

Leiding wordt niet Herkim en spioneert op leden

11/03: Eetweekend

Het is een normale activiteit. Alleen is het zaterdagavond en zondagnamiddag eetdag, dus laat zeker iets weten aan jullie ouders. Jullie gaan ook verkopen voor het ledenweekend, dus het zou fijn zijn als jullie minstens één dag kunnen helpen.

18/03: Joepie preparation

Binnen een kleine maand is het Joepie, toevallig ook de eerste Joepie van Tanguy. Hij moet het wandelen nog wat in de benen krijgen dus we gaan maar eens op oefening!

24-26/03: Leidingsweekend

Jullie eerste leidingsweekend. Een weekend waarin jullie zich onder de leidingsploeg gaan begeven en zien wat er zo speciaal is aan deze ploeg. Succes ermee en niet te zoat!

11-14/04: Joepie

Een vierdaagse wandeltocht naar stad X. Jullie eerste echte Joepie. Ik hoop dat jullie wandelschoenen al ingelopen zijn en dat jullie trekkersrugzak (hihi trekken) goed ingepakt is.

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2023 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!