Trimesterplanning Simmers 3

♡♡♡♡♡♡♡♡TRIMESTER PLANNING SIM♡♡♡♡♡♡♡♡

Ziehier, het laatste trimester van het jaar… nu al?! Zo zie je maar dat de tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt 😊We maken er nog een superfijne van!

22 april: musical oefenen

Het is bijna zover, de simmers en jonghernieuwers gaan in de spotlight staan. Hier gaan we dus goed voor oefenen uiteraard zodat ze volgende week op hun best kunnen shinen!

29 april: musical

De tijd is aangebroken. Dit is waar jullie dochter haar acteercarrière begint hihi. We weten zeker dat ze het goed zullen doen! Uiteraard is heel de familie welkom om te komen kijken!

6 mei: stopmotion movie makers!

Nu dat de leden hun theaterroeping gevonden hebben, gaan we hun eens zetten aan de andere kant van de ‘camera’. Tijd om regisseur te worden!! (Hiervoor hebben ze best hun gsm bij, zodat we de stopmotion app kunnen gebruiken!)

13 mei: koken + picknick

Wie kookt er nu niet graag? Deze keer doen we het zonder de zintuig challenge en gaan we gewoon samen gezellig iets lekkers maken. We maken er dit keer zelfs een picknickfestijn van!

20 mei: gamen

Mario Kart, de Wii, Sims… genoeg keuze! Vandaag gamen we!!!

26-28 mei: ledenweekend

Hier hebben we op gewacht seg!!! De jonghernieuwers, herkim en sim komen een weekendje samen om goed te bonden en gewoon veel plezier te hebben. Activiteiten heel de dag door en samen gezellige avondjes hebben! Zo kunnen we het jaar goed afsluiten! What’s more to love?!

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!