Introductie Herkim

 ‘Herkim’: volgens een eeuwenoude legende beschreven als de meeste leuke groep ter wereld. Dit jaar zal ontploffen van de leuke activiteiten en het gezellig samenzijn met elkaar. Het wordt gezien als jullie laatste jaar lid, dus dat moet ingezet worden met een knaller van een trimester. Het unieke aan dit jaar is dat we met de jongens en meisjes één groep vormen. Dit wordt voor zowel jullie als ons speciaal. Ons? Ons? Wat bedoel je met ons, oh mysterieuze schrijver van de trimesterplanning? Wel jullie leiding natuurlijk. En dat zijn niet van de minste. Eén van jullie leiding noemt ons al de blonde drieling. Waarschijnlijk zullen er nog menig bijnamen de revue passeren.

Laten we onszelf even voorstellen, we beginnen bij de jongste: Met haar lange blonde lokken en haar diepe blauwe ogen is ze niet van de minste. Haar hobby’s naast KSA zijn: plaatjes draaien en hondjes aaien. Ook skate ze wel eens graag lange afstanden. Of ze ook op skates terug thuis geraakt is vaak een mysterie. Dit jaar aan haar zesde jaar als leidster is ANNE ondertussen al een vaste waarde bij de meisjes.

De volgende leidster gaat al even lang mee als de vorige. Met net iets minder lange blonde haren, weet dit exemplaar je wel te betoveren met haar spring-in-het-veld karakter. Ga je met haar eens een dagje weg, is er een mogelijkheid dat je in een ander land terechtkomt met een kameleon onder je arm en een goudvis achter je oor. Haar hobby’s naast KSA zijn : werken in de horeca en nog wat zingen (denk ik). Als sport beoefent ze graag het liggen in rode mieren nesten. Met zes jaar leiding is ook RIJKJE een vaste waarde in het Sint-Jan team.

Tot slot hebben we een blonde adonis die deze herkim versterkt. Ook hij heeft blonde haren, maar verbergt deze vaak met een pet die hij al heeft sinds de oudheid. Hij gaat met deze twee dames een heel tof jaar tegemoet. Zijn hobby’s naast KSA zijn…wel…goede vraag? Laten we zeggen dat hij ook heel graag skate en voor de rest van de week hij uitkijkt naar de KSA-zaterdag. Dit jaar gaat hij zijn tiende jaar in als leider bij Sint-Jan, na tien jaar amuseert TIM zich nog elke zaterdag te pletter. En dat zal voor deze drie dit jaar niet anders zijn.

Wij kijken er naar uit!

Groetjes Anne, Rijkje en Tim

Opmerkingen

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!