Kampverslag Durbuy – Jonghernieuwers

De jonghernieuwers,

Allemaal waren ze present voor ons onvergetelijk bubbel kamp in Durbuy. Het is een cliché maar de tijd vliegt om wanneer je plezier hebt. En of de tijd omvloog.

Met 14 waren we, Mitchell kwam ons vergezellen. Helemaal apart lagen we daar, op ons eigen stuk grond ver weg van de rest van de kampplaats. Voor wie dacht dat we enkel gingen chillen voor onze tent? Die had verkeerd gedacht, dat lieten we over aan de Sim. We zijn echt veel actief bezig geweest. We kunne terugkijken op veel hoogtepunten.

Rugby: Het was nog redelijk warm van de dag ervoor, dus enkel in een t-shirt rondlopen lukte nog juist. Het regende redelijk, het was harder dan fiezelen maar je moest ook niet gaan schuilen voor de regen. Het gras was lekker nat. Kortom het was Tiemen zijn weertje wel. Als beuken vlogen we op mekaar in. Stef kan niemand bijhouden met zijn snelheid en voor Corado hadden we een voetbalgoal nodig om hem omver te krijgen. Achteraf waren we stik kapot, uitgeput en heel ons lichaam deed pijn. Maar we hebben ons echt geamuseerd! Voldaan als echte krijgers sloten we de knopartij af.

Lazergamen: Gelukkig hadden de knapen het geniale idee om lazergeweren te huren. Daar hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt. De echte jagers kwamen in ons naar boven, alles wat bewoog moest eraan geloven. We zouden iedere vijand verslaan.

Kajakken: Een ware hel voor Alexander en Jannes die geen meter vooruitkwamen. Voor de rest een welgekomen verkoeling. Helaas stond het water lag dus moesten we het bij de korte tour houden. Sommige jongens konden het natuurlijk niet laten een meisjesboot te laten kantellen… Goed gedaan jongens! Charly stapte dan weer samen met Imke in het bootje, wie weet waarheen zijn hebben gevaren? Mss wel een mooie toekomst?
Een ijsje eten en gezamenlijk plonzen in de rivier nadien, ooooh wat een mooie tijd.

24urenactiviteit: Siebe is nog altijd bezig met het slaaptekort goed te maken dat hij toen heeft opgedaan. Aan de blijvende wallen viel helaas niks te doen. Een vermoeiende activiteit, een ware uitputtingsslag. Maar jullie hebben het spel tot een goed einde gebracht en de vlag bewaakt alof het jullie kindje was. Yente was vooral blij dat het voor 24 uur een gezamenlijke activiteit was.

Vele momenten passen nog in dit lijstje maar ik ga ook niet overdrijven.

Mike, Randy en Siebe hebben tijdens kamp ook laten zien dat ze er klaar voor zijn om leiding te worden, welkom boyz. Ook welkom aan Jannes en Alexander die een jaartje gaan rijpen bij de herkim.

Merci voor het toffe jaar jongens. Corona wierp wat roet in het eten maar dat kon ons plezier niet stoppen.

Groetjes Tanguy, Tiemen ( en Mitchell!!)

Opmerkingen

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!