Kampverslag Durbuy – Jongknapen

Dag (Ex-)Jongknaapjes,

Hopelijk zijn jullie nog allemaal gezond en wel, wij alleszins wel.

Het 2de semester is jammer genoeg niet zo lang geweest als andere jaren, geen idee waarom. Maar de enkele activiteiten die er toch zijn geweest waren wel altijd leuk. Zo hebben we het hoogste aantal winst per lid bij Rikolto gehaald, en even daarna het laagste aantal vriendjes per lid op vriendjesdag. Natuurlijk stonden we ook in de top 3 mooiste outfits op carnaval, en hebben we tijdens deur aan deur spel ook het record verbroken van grootste chocoladereep. 3 records op zo een korte periode! Daarna waren er jammer geen activiteiten meer, maar natuurlijk was kamp er om dat dan goed te maken.

Zomerkamp is ondertussen ook al even voorbij, en ook al waren met niet erg veel dit jaar (en geleidelijk aan ook minder en minder) hebben we er toch een toffe tijd van gemaakt. Zo hebben we ons eigen zwaard geknutseld en gevochten, fortnite nagespeeld, afgewassen, gesport met een motorische beperking, de afwas gedaan, in de modder geploeterd (en schoenen kwijtgeraakt) en laten we natuurlijk niet vergeten: kapot afwasmachine nadoen.

Tot slot hadden we dit jaar een spannende kamp sketch waar de -12 bubbel een geweldige overwinning had in de Bubble Warz.

Hopelijk zien we jullie op startdag, wie weet weer als jullie leiding.


Groetjes,


Corbin en Stef

Opmerkingen

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!