Kampverslag Durbuy – Knapen

Ondanks dat onze derde trimester niet doorging hebben wij toch nog een kamp mogen houden en wat een kamp was dat. Samen met ons 8 hebben wij er toch een geweldig kamp van gemaakt. We hebben niet veel stil gezeten. Zo hebben wij verschillende sporten gedaan, zowel de bekende als voetbal, trefbal en leven of dood. Maar we hebben ook de Schotse sporten met onze Highland games, waarbij iedereen getuigen is dat Cedric toegegeven heeft dat Siemen sterker is dan hem.

Ook hebben wij een paar wandeltochten gedaan. Zowel s ’ochtends met onze dauwtocht, als de 8km samen met de Jimmers.

Verder hebben jullie door het goede verkoop doorheen het jaar, jullie kunnen amuseren met laserpistolen die wij gehuurd hebben. Dit is weer het bewijs dat als jullie jullie inzetten met het verkopen, jullie leiding zulke spullen kunnen regelen. Tijdens het kamp hebben jullie ook veel plezier gehad met de Jimmers. Zo ontstond er zelfs een driehoek relatie tussen Bram, Logane en een hamer. Helaas heeft hij zijn liefde voor de hamer moeten loslaten op het einde van kamp.

Tijdens kamp hebben we zelf een speciaal BBQ-ontbijt gehad en boys, dat heeft gesmaakt. Als laatste wil ik nog meedelen hoe blij ik was met onze kampsketch. Vanaf nu zal ik telkens als het liedje ‘I Want It That Way’ hoor, aan dit kamp denken en zo goede herinneringen ophalen.

Boys nogmaals, het was geen normaal KSA-jaar of een kamp, maar jullie hebben jullie goed gedragen qua regels opvolgen. Wij hebben niet al te streng moeten reageren, op Thomas na, maar toch hebben Siemen en ik een geweldig kamp gehad met jullie en wij hopen jullie natuurlijk ook met ons.

Onze laatste groetjes als jullie Knapenleiding,

Xxx Siemen en Cedric.

Opmerkingen

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!