Verslag Jongknapen – Trimester 1

Hallo allemaal,

Het eerste trimester zit er al op. Dit wil zeggen dat het tijd is voor Kerstmis en dus heel leuke cadeautjes. Maar ook kijken we graag terug naar dit trimester.

Ondanks alles wat er omgaat in de wereld, hadden wij als jullie leiding besloten om onze activiteiten die we gepland hadden, toch door te laten gaan. Wij vonden namelijk dat jullie in deze tijden, wel wat plezier en beweging konden gebruiken. Het is graag gedaan!!!!

Doorheen het eerste trimester hebben we kennis gemaakt met een aantal
videogames. Zo begonnen we met Clash Royale, waarin we leerden dat het best leuk is om een kasteel kapot te slaan met een honkbalknuppel.

We hebben jullie kennis over het kleine spel genaamd Minecraft op de proef gezet. Ik moet zeggen dat jullie meer weten over dit spel dan sommige van jullie leiding.

Jullie hebben ook meegedaan met onze eigen Olympische spelen. Dit deden jullie samen met Mario en Sonic. Ook hebben jullie bewezen dat jullie het wel redden tijdens een zombie-Apocalyps. Dus als er ooit ene uitbreekt, dan weten wij alvast wie hun hulp we kunnen gebruiken.

We bleven trouwens niet met de hedendaagse spelletjes. Wij hebben ook een aantal retrogames bezocht dat vroeger populair was in arcades. Tot onze verrassing kennen jullie al redelijk veel retrogames waardoor het makkelijker ging dan verwacht.

Naar het einde van het trimester hebben we samen met de Piepers een aantal spelletjes bezocht. We waren op zoek naar Pokémon als echte trainer, we creëerde onze eigen superhelden om te strijden tegen het kwaad en als laatste hebben we een virus kunnen stoppen die een aantal spelkarakters een de verkeerde spelletjes had geplaatst. Nu kunnen we weer met een gerust hart verder gamen.

Ondanks de problemen in de wereld, kregen we ook dit jaar weer hoog bezoek. De Sint is weer langsgekomen om de brave kinderen te feliciteren en de minder brave kinderen even attent te maken over wat ze fout deden. Dit jaar was hij wel droeviger aangezien hij helemaal alleen in zijn kasteel moest blijven. Gelukkig dat er zulke goeie pieten zijn die een handje wilden helpen met het zoeken van een knuffelcontact voor de Sint. Jullie hebben hiervoor Stef gepresenteerd aan de Sint en ik wil niet veel zeggen, maar Stef is de Sint zijn favoriet. Dus jullie hebben het goed gedaan.

Als laatste hebben jullie jullie al kunnen voorbereiden voor kerst. Jullie hebben een eigen kerstboom mogen versieren en ik moet zeggen, het kon niet mooier dan wat jullie hebben gemaakt.

Zo dit was een korte samenvatting van wat er allemaal in het eerste trimester is gebeurd. Wij als leiding zijn superblij dat wij nog altijd activiteit mogen geven. Wij hebben natuurlijk op de gepaste manier onze activiteiten gehouden. De meeste activiteiten waren buiten, maar we hebben telkens geluk gehad met het weer.

Wij willen jullie bedanken voor de enthousiasme tijdens de activiteiten en
ook met het aantal. We hebben geen activiteit gehad waar we met minder dan 14 Jongknapen waren. Wij hopen jullie dan ook allemaal terug te zien op kamp, maar we zullen al eerst kijken naar volgend trimester.

Wij als leiding willen jullie alleen nog maar fijne feesten toewensen, veel
cadeautjes en een gelukkig 2021. Blij allemaal veilig en gezond en tot volgend trimester.

Xoxoxoxoxo Jullie leiding Stef, Sieben en Cedric.

Opmerkingen

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!