Verslag Knapen – Trimester 2

Hey boys,

Wat was da teen gek trimester…We treden helaas in herhaling, tot onze grote spijt. Maar genoeg gezaagd over Corona, want we hebben er toch weer een mooitrimester van gemaakt. Op halve sterkte, maar steeds op post hebben we weer goed gelachen. Dankjewel boys! Aan de boys die we dit trimester even niet hebben kunnen zien, we begrijpen dat jullie jullie geweldige leiding missen, maar we beloven dat er nog veel fantastische momenten voor de boeg liggen!

Met de woorden van de burgemeester van Samson & Gert: Aan allen die gekomen zijn, proficiat! Aan allen die niet gekomen zijn, ook proficiat!

Aan de leden die helaas niet konden komen naar de activiteiten, hier nog een korte voorstelling van de boys die ook in jullie ban zitten. Indien jullie ze vergeten zijn.

We hebben ondertussen net niet de Basiliek afgebrand met het aantal kaarsen dat we hebben aangestoken, in de hoop om snel terug samen activiteiten te kunnen doen. Dus hou nog even vol, het komt allemaal wel terug goed! Stay safe & see you (hopefully) soon!

Vuistje / Elleboogje

Siemen & Tiemen

Opmerkingen

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!