Verslag Piepers – Trimester 1

Zo jongens, het eerste trimester zit er al weer op. Wat ging me dat snel voorbij! We hebben kennis gemaakt met Professor Ratami, dé superheld van Tongeren. Hij is ondertussen druk bezig met het zoeken naar een vaccin tegen het beruchte Corona-virus.

Niet alleen hebben jullie dat meegemaakt, maar er zijn uiteraard ook heel veel activiteiten voorbij gekomen.

We hebben onze sportieve kanten getoond, maar ook onze intelligentie in het grote RISK-spel, het zoeken naar de dief binnen deKSA en het grote Kermisspel, en daarnaast hebben wij ook een grote versie van
Minesweeper gespeeld op onze startdag. Over startdag gesproken, jullie leiding was zeer tevreden om zo veel nieuwe gezichtjes te zien aan de aftrap van dit nogal rare werkjaar. Ook al heeft COVID er voor gezorgd dat de activiteiten hebben stilgelegen, zijn jullie nog steeds in grote getallen komen opdagen. Meer dan de helft van jullie waren nieuwe leden, en wat zijn jullie toch een hechte vriendengroep geworden.

Soms, is het misschien wel handig als jullie eens luisteren naar jullie leiding, want daar zijn vaak wat problemen van gekomen. Toch hebben jullie je toch kunnen amuseren en ook al zijn er even geen activiteiten meer, kijken wij er al naar uit om jullie in januari terug te zien. Hopelijk met een nog grotere groep!

Dat was het dan voor 2020, en om af te sluiten met die woorden die iedereen ongetwijfeld al eens heeft uitgesproken: Tot volgend jaar!


We zullen jullie misschien toch een heel klein beetje missen

Kusjes en groetjes,
Mike, Randy en Tanguy en Professor Ratami

Opmerkingen

help onze jeugdbeweging groeien!

Deel je fijne momenten met iedereen!

Deel het
met je familie,
vrienden, klasgenoten, iedereen, ...

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!