Piepjongknapen

jongens - 6-9 jaar (1ste t/m 3de leerjaar)

Wat?

De allerkleinste jongens noemen we de Piepjongknapen. Deze jongens van 6 tot 9 jaar oud zijn zelf een bron van energie en houden er dus van om deze kwijt te kunnen. De Piepjongknapen houden van spelen en ravotten en kunnen dit echt met iedereen. Ze hebben een zeer levendige fantasie en gaan hierdoor ook helemaal op in de verhalen en avonturen die hun leiders hen voorschotelen.

Het is dan ook belangrijk om deze fantasie te voeden met hele leuke activiteiten. De piepers komen vaak speciale figuren tegen tijdens hun activiteiten op zaterdag. Zo moeten ze vaak personages uit verschillende tijdperken (zoals ridders of piraten) of uit verschillende werelddelen helpen. Deze avonturen op zaterdag worden door de Piepjongknapen doorverteld aan hun vriendjes en vriendinnetjes op school en die geloven dan vaak hun eigen oren niet!

Aan jullie natuurlijk om dit te komen ontdekken, want de leiders zorgen niet enkel voor onvergetelijke zaterdagen, maar dragen natuurlijk ook mee aan de opvoeding en sociale vaardigheden van deze kleine rakkers. Kortom een super leuke leeftijdsgroep met unieke verhalen en activiteiten!

Leuke Activiteiten

JOUW LEIDING

Charly RolandCorrado MalerbaThomas SlegersMaarten Adams

Enkele Impressies

Zin gekregen in onze jeugdbeweging?

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!