Zomerkamp

VOOR WIE?

wat?

Jaarlijks vertrekken wij in juli op zomerkamp, afwisselend in de provincies Limburg en Luxemburg of Luik. 10 dagen lang beleven we van ’s morgens tot ’s avonds samen plezier: we spelen de hele dag door spelletjes, we gaan op dagtocht, we organiseren een zangavond en uiteraard sluiten we af met een bangelijk kampvuur. Bij dit alles worden we vergezeld door mysterieuze figuren… Wie dit zijn en wat hun bedoeling is, kom je elke dag meer en meer te weten in het kampverhaal, spannend!

Veel tijd doorbrengen met je vriendjes en vriendinnetjes staat centraal, en natuurlijk ook met de leiders en leidsters! De meeste dingen doen we per ban, zoals: de activiteiten (bijvoorbeeld als het écht warm is spelen we waterspelletjes, we maken vriendschapsarmbandjes, we doen een bosspel, we doen balspelen… De oudste leden leren ook sjorren want zij maken een heuse sjorring!), wassen, aankleden en slapen (in een tent op een veldbedje). Af en toe doen we ook eens een grote activiteit met alle leden en leiding samen!

Ook eten doen we samen in de eettent: ‘s morgens, ‘s middags, bij het vijfuurtje en ‘s avonds verwent de keukenploeg ons met overheerlijke maaltijden. De kampen van KSA Sint-Jan zijn volledige tentenkampen, met stromend water maar zonder elektriciteit. Op deze manier ontsnappen we even aan de buitenwereld en amuseren we ons rot.

We hebben voor jullie de voornaamste informatie samengebundeld in één handig document: Kampinformatie 2021

Enkele impressies

andere superleuke activiteiten

Wil je graag lid worden?

Schrijf je in via deze link!
© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!