zaterdag 27 april 2024

Doki fun festival

zaterdag 27 april 2024

Doki Fun is een spel- en doedag waar elk kind tussen 6 en 12 jaar zich kan uitleven. Dit jaar trekken we naar de jungle, waar er ons een groot avontuur te wachten staat. Uiteraard mag ook onze KSA daar niet ontbreken.

Wat valt er te beleven?
Tijdens Doki Fun Festival word je mee op sleeptouw genomen door de jungle. Voor de jongsten starten we de dag met een groot massaspel waarin ze moeten tonen dat ze stoer genoeg zijn om naar de echte jungle te trekken. In de namiddag mogen zij zich uitleven op het festivalterrein bij allerlei leuke activiteiten en workshops.

De oudere leden mogen bewijzen dat ze echte apen zijn of snelle waterdieren en kunnen zich uitleven in een heus junglepark waar allerlei activiteiten zoals een touwenparcours, rafts, boogschieten … voor hen klaar zullen staan.

Samen genieten we van leuke animaties en houden we een reuzepicknick.

PRAKTISCH

KOSTPRIJS
Doki Fun Festival kost €12, In ruil krijgt uw zoon of dochter een onvergetelijke dag in een echt avonturenpark samen met honderden andere KSA’ers.
Mocht deze kostprijs voor u een drempel vormen om deel te nemen, mag u altijd contact met ons opnemen. We kijken graag samen in alle vertrouwen voor een oplossing.

PLANNING
We hebben een bus gereserveerd om veilig en wel te vervoeren op 7 mei  van en naar Doki fun festival. Hierbij vertrekken we en komen we telkens aan op het station van Tongeren (Niet aan de lokalen!). Wees op tijd, zo kunnen we tijdig vertrekken.

Om 7u30 vertrekken we naar domein Kelchterhoef in Houthalen
Om 18u00 komen we terug aan op het station van Tongeren (voorkant)

WAT MOET JE MEENEMEN?

  • Je uniform
  • Een lunchpakket
  • Een drinkbus
  • Reservekleren
  • Voor de jongknapen en kwiks:
    • Je zwemgerief (bikini/badpak/zwembroek – handdoek

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan je doen dooreen berichtje te sturen naar jouw leiding en het inschrijvingsgeld van 12 euro over te schrijven naar BE49 4538 2362 5171 met vermelding ‘DokiFun festival + naam van zoon/dochter’

Wil je graag lid worden?

Schrijf je in via deze link!

Zin gekregen in onze jeugdbeweging?

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!