maandag 04 april 2022

Paaskamp

vrijdag 08 april 2022

In de paasvakantie gaan we naar jaarlijkse gewoonte weer op paaskamp met de jongste leden van onze KSA. De Roodkapjes, Kwiks, Piepers en Jongknapen mogen zich klaarmaken voor vijf dagen vol plezier. Dit jaar gaat ons paaskamp door in het bivakhuis De Zandhoek in Opoeteren van maandag 4 april tot vrijdag 8april. 

We verwelkomen jullie maandag 4 april om 15.00 uur. Dan is er de mogelijkheid om samen met de leiding de locatie te verkennen. De ouders mogen even blijven voor een tasje koffie en een lekker stukje cake. Zorg bij aankomst dat je zeker langs de hoofdleiding passeert om de kids-ID en eventuele medicatie af te geven en te controleren of de papieren in orde zijn. Na vijf dagen vol sport en spel worden de ouders vrijdag 8 april om 10.00 uur verwacht om hun grote schatten op te halen. Het is dus de bedoeling dat de ouders de kinderen brengen en halen. Moest dit moeilijk zijn kan er onderling gecarpoold worden. Spreek de leiding hier maar op aan, dan zoeken zij naar mogelijkheden.

Voor vijf dagen spelen, vier nachten slapen, lekker eten en fijne activiteiten vragen we €60. Dit bedrag mag overgeschreven worden op het rekeningnummer: BE49 4538 2362 5171. Liefst voor donderdag 31 maart, met in de vermelding: ‘paaskamp + naam van uw kind’.

Via je mutualiteit kan je een terugbetaling vragen. Dit bedrag verschilt per mutualiteit, kijk dit zelf dus goed na! De terugbetalingspapieren mag je afgeven aan de hoofdleiding bij aankomst, dan maken zij die meteen in orde.
We willen kinderen waarbij het thuis moeilijker gaat op financieel vlak niet uitsluiten. Jullie kunnen terecht bij onze hoofdleidster, Marte Wynants. Zij bekijkt samen met jullie de opties om gespreid of minder te betalen.

Algemeen
Ons paaskamp is een soort van voorbereiding op ons zomerkamp. We leven een paar dagen samen met onze vrienden en vriendinnen. Dat houdt in dat we de hele dag leuke spelletjes spelen, samen eten en slapen in een grote slaapzaal, uiteraard wel jongens en meisjes apart! De leiding is hierbij altijd in de buurt. Ze bereiden een week vol leuke activiteiten voor en slapen in dezelfde kamer of dezelfde gang. Ook hebben we dezelfde dagstructuur als op zomerkamp. Op deze manier maken we onze jongste jongens en meisjes warm voor ons zomerkamp. Het verschil hierbij is dat we in de zomer een volledig tentenkamp hebben en dat ons paaskamp in een bivakhuis is, ook duurt het zomerkamp 10 dagen i.p.v. 5 dagen. Kortom paaskamp is perfect om te ontdekken hoe zo’n kamp in elkaar zit en voor iedereen die zin hebben in een week vol avontuur en spelletjes!

Zoals we hiervoor al zeiden verwachten we dat de ouders de kinderen zelf brengen en halen. We zorgen ervoor dat we ons bivakhuis duidelijk aangeven met pijltjes. Jullie kunnen navigeren op dit adres:

Bivak ‘De Zandhoek’
Vossenstraat z/n
3680 Opoeteren

Nog vragen over wat je moet meenemen? Gebruik de benodigdhedenlijst als checklist bij het maken van je koffer, zo kan je zeker niets vergeten!

Wil je meer info over ons paaskamp? Neem dan contact op met de leiding van uw kind of bij de hoofdleidster:
– Marte Wynants: 0498 57 70 33
– Siemen Wynants: 0497 30 70 38
– Tiemen Goffin: 0471 52 21 96

Wil je graag lid worden?

Schrijf je in via deze link!

Al ONze evenementen

Zin gekregen in onze jeugdbeweging?

© 2023 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!