maandag 08 april 2024

Paaskamp

donderdag 11 april 2024

Alle informatie is ook te vinden in dit document: Informatie-paaskamp-2024

Inschrijven voor het paaskamp kan ook online.

In de paasvakantie gaan we naar jaarlijkse gewoonte weer op Paaskamp met de jongste leden van onze KSA. De Roodkapjes, Kwiks, Piepers en Jongknapen mogen zich klaarmaken voor vier dagen vol plezier. Dit jaar gaat ons Paaskamp door in Jeugdheem De Ring in Genk van maandag 8 april tot donderdag 11 april.

We verwelkomen jullie maandag 8 april vanaf 15h30. Dan is er de mogelijkheid om samen met de leiding de locatie te verkennen. Zorg bij aankomst dat je zeker langs de hoofdleiding passeert om de kids-ID en eventuele medicatie af te geven en te controleren of de papieren in orde zijn. Na vier dagen vol sport en spel worden de ouders donderdag 11 april vanaf 10h30 verwacht om hun grote schatten op te halen. Het is dus de bedoeling dat de ouders de kinderen brengen en halen. Moest dit moeilijk zijn kan er onderling gecarpooled worden. Spreek de leiding hier maar op aan, dan zoeken zij naar mogelijkheden.

 

Voor vier dagen spelen, drie nachten slapen, lekker eten en fijne activiteiten vragen we €65. Dit bedrag mag overgeschreven worden op het rekeningnummer: BE49 4538 2362 5171 voor de meisjes en BE66 7353 3925 3343 voor de jongens.

Liefst voor maandag 1 april, met in de vermelding: ‘Paaskamp + naam van uw kind’.

Via je mutualiteit kan je een terugbetaling vragen. Dit bedrag verschilt per mutualiteit, kijk dit zelf dus goed na! De terugbetalingspapieren mag je afgeven aan de hoofdleiding bij aankomst, dan maken zij die meteen in orde.

We willen kinderen waarbij het thuis moeilijker gaat op financieel vlak niet uitsluiten. Jullie kunnen terecht bij onze hoofdleider, Tanguy Winants. Hij bekijkt samen met jullie de opties om gespreid of minder te betalen.

Ons Paaskamp is een soort van voorbereiding op ons zomerkamp. We leven een paar dagen samen met onze vrienden en vriendinnen. Dat houdt in dat we de hele dag leuke spelletjes spelen, samen eten en slapen in een grote slaapzaal, uiteraard wel jongens en meisjes apart! De leiding is hierbij altijd in de buurt. Ze bereiden een week vol leuke activiteiten voor en slapen in dezelfde kamer of dezelfde gang. Ook hebben we dezelfde dagstructuur als op zomerkamp. Op deze manier maken we onze jongste jongens en meisjes warm voor ons zomerkamp. Het verschil hierbij is dat we in de zomer een volledig tentenkamp hebben en dat ons Paaskamp in een bivakhuis is. Ook duurt het zomerkamp 10 dagen i.p.v. 4 dagen. Kortom, Paaskamp is perfect om te ontdekken hoe zo’n kamp in elkaar zit en voor alle kinderen die zin hebben in een week vol avontuur en spelletjes!

Zoals we hiervoor al zeiden verwachten we dat de ouders de kinderen zelf brengen en halen. We zorgen ervoor dat we ons bivakhuis duidelijk aangeven met pijltjes. Jullie kunnen navigeren op dit adres:

  • Jeugdheem De Ring
  • Hoogstraat 126 Bus A
  • 3600, Genk

Nog vragen over wat je moet meenemen? Gebruik de benodigdhedenlijst als checklist bij het maken van je koffer, zo kan je zeker niets vergeten!

Wil je meer info over ons paaskamp? Neem dan contact op met de leiding van uw kind of bij de hoofdleiding:

-Ona Ponsaers: 0468 29 45 04

-Tanguy Winants: 0497 12 99 41

 

Speelse groetjes,

 

De leidingsploeg van KSA Sint-Jan Tongeren

Wil je graag lid worden?

Schrijf je in via deze link!

Zin gekregen in onze jeugdbeweging?

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!