zaterdag 02 september 2023

Startdag 2023-2024

Dag KSA’ers en KSA’sters

Een nieuw werkjaar staat voor de deur en wij staan te popelen om er aan te beginnen! Reden te meer om het jaar met volle goesting in te zetten! Dit doen we op zaterdag 2 september. Spannend! Want met welke vriendjes of vriendinnetjes zit je dit jaar samen op de KSA? En welke leiding gaat dit jaar voor jou super toffe activiteiten maken? Rarara?

STARTDAG 2023
Onze activiteiten vinden naar goede gewoonte plaats onder de prachtige kerktoren van St-Jan waar onze lokalen zich ook bevinden.  De startactiviteit zal doorgaan van 14:00 tot 17:00.

Jullie leiding staat jullie op te wachten en wij kunnen al met zekerheid zeggen dat ze er immens hard naar uitkijken om jullie allemaal terug te zien en te verwelkomen!

Klein wist-je-datje: KSA staat voor Katholieke Studenten Actie. Om de ‘K’ in dit verhaal niet verloren te  laten gaan, houden we na de startactiviteit een kort bezinningsmoment in de prachtige kerk van St-Jan. Ouders en sympathisanten zijn hierbij zeker welkom!

EETFESTIJN
Geen startdag zonder heerlijk eten van onze geweldige keukenploeg. Ons eetfestijn zal doorgaan in de parochiezaal van Sint-Jan, waar wij jullie met plezier ontvangen voor een avond vol sfeer. Geen enkele reden om niet te komen dus! 😉

Bestellen kan tot 30/08 via: http://ksasintjan.be/bestellen-startdag

INSCHRIJVEN WERKJAAR
Vergeet jezelf of je oogappel ook niet in te schrijven voor het werkjaar 2023-2024. Ook dat kan eenvoudig online via deze link: https://ksasintjan.be/inschrijving-werkjaar/

 

Indien jullie meer info willen over de werking van de KSA of enige vragen hebben, aarzel niet om de hoofdleiding te contacteren op onderstaande nummers:

 

Tanguy Winants (jongens): 0497/12 99 41

Ona Ponsaers (meisjes): 0468/ 29 45 04

 

Wil je graag lid worden?

Schrijf je in via deze link!

Zin gekregen in onze jeugdbeweging?

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!