zaterdag 12 september 2020

Startdag werkjaar 2020-2021

Dag KSA’ers en KSA’sters

Het vorige jaar was helaas wat korter dan normaal… Dus reden te meer om het werkjaar 2020-2021 met een knal te openen! Dit doen we op zaterdag 12 september. In de namiddag heeft iedere ban zijn eerste activiteit van het jaar. Spannend! Want met welke vriendjes of vriendinnetjes zit je dit jaar samen op de KSA? En welke leiding gaat dit jaar voor jou super toffe activiteiten maken?

COVID-19
Vanuit de Vlaamse Overheid zijn er nog geen concrete richtlijnen voor het jeugdwerk vanaf september gegeven. Van onze koepel hebben we het advies gekregen om de grote richtlijnen – die we op kamp moesten volgen – aan te houden om ons jaar op te starten. We houden ons aan de bubbels van 50 personen, scheiden -12 en +12 jaar en letten op goede hand- en hoesthygiëne. Als er meer informatie is delen we dit meteen met jullie en passen we onze activiteiten hiernaar aan.

STARTDAG 2020
Om de activiteiten coronaproof te laten doorgaan zijn er enkele aanpassingen aan de startactiviteit, zowel qua uren als qua verzamelplaats:

  • Kinderen onder de 12 jaar (Piepjongknapen, Jongknapen, Roodkapjes, Kwiks) hebben activiteit van 14:00 tot 17:00 uur.
  • Kinderen ouder dan 12 jaar (Knapen, Jim, Jonghernieuwers, Sim) hebben activiteit van 15:00 tot 18:00 uur.

Om niet samen met meer dan 50 personen tegelijk te zijn splitsen we het terrein voor onze lokalen ook op in twee delen. Het pleintje voor de kerk is voor de jongens en het deel binnen de poort is voor de meisjes. Dit wordt verder nog duidelijk gevisualiseerd. Via onze Facebookpagina wordt er een evenement aangemaakt waar verdere info in wordt geplaatst. Je vindt het evenement via onze Facebookpagina, zet je zeker op aanwezig.

We beseffen dat ons eetfestijn ’s avonds niet kan doorgaan zoals andere jaren, maar gelukkig hebben we voor een alternatief gezorgd. Samen met onze geweldige keukenploeg organiseren we een take-away om jullie te voorzien van lekkere spaghetti en kip-curry. Bestellen kan via deze link: https://ksasintjan.be/bestellen-stardag/

P.S.
Inschrijven voor het nieuwe werkjaar kan dit jaar trouwens online. Druk op de knop ‘schrijf je in!’ rechtsboven op onze website of klik op https://ksasintjan.be/inschrijving-werkjaar/.

Schrijf je in voor het zomerkamp!

3 tot 13 juli in Sint-Huibrechts-Lille (deelgemeente Pelt)

Al ONze evenementen

Zin gekregen in onze jeugdbeweging?

© 2021 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

blijf op de hoogte!