zondag 03 juli 2022

Zomerkamp 2022

woensdag 13 juli 2022

ALGEMEEN

De mooiste tijd van het jaar staat al weer voor de deur: KAMP! Dit jaar bevinden we ons in het Duitstalige gebied van het land, in de gemeente Büllingen. Van 3 juli tot en met 13 juli gaan we onze uitstekende best doen om samen met onze leden de tijd van ons leven te beleven. Het is een volledig tentenkamp, dat betekent dat we geen gebouw op onze kampweide hebben. We slapen en eten in een tent, maar we spelen vooral heel veel buiten!

Sinds vorig jaar hanteren we voor de kampinschrijvingen een solidariteitsprincipe. Een sociaal initiatief waarbij we als groep verschillende tarieven voor het inschrijvingsgeld aanbieden. Zo kunnen ouders die in een financieel kwetsbare situatie zitten minder betalen. Voor dit kamp hanteren we drie soorten tarieven:

– Sociaal tarief = 105 EUR voor ouders die financieel wat minder ruimte hebben
– Standaardtarief = 120 EUR normale prijs voor het kamp
– Solidariteitstarief = 135 EUR voor ouders die financieel wat meer ruimte hebben

Als ouder bekijk je zelf wat financieel mogelijk is voor jou en dit bedrag schrijf je over. Verder worden er hier ook geen voorwaarden aan gekoppeld. We rekenen op de eerlijkheid van de ouders en willen ook niemand verplichten om een extra financiële inspanning te doen.

Gelieve het inschrijvingsgeld over te schrijven voor 15 juni op volgende rekeningnummer: BE66 7353 3925 3343. Vergeet hierbij zeker niet de naam van uw kind te vermelden.

Verhoging kamptarieven
Zoals je misschien al had opgemerkt liggen onze kamptarieven helaas 10 euro boven de tarieven van vorig jaar. Door de stijgende prijzen zijn wij als jeugdbeweging genoodzaakt om deze verhoging door te voeren. Als inclusieve jeugdbeweging willen wij al onze leden een geweldig kamp geven. Ligt het inschrijvingsgeld voor ons kamp te hoog voor jullie financiële situatie? Dan zouden we heel graag hebben dat je contact op neemt met de hoofdleiding. Samen met jou zorgen we ervoor dat jou zoon of dochter wel mee op kamp kan. 


CONCREET
De eerste kampdag (3 juli) verwachten we jullie omstreeks 15.00 uur op de kampplaats. Wat moeten jullie zoal meenemen:

– Je bagage (zie kampbenodigdheden onderaan)
– 12 flessen water
– Een taart
– Eventuele medicatie en kids-ID
– Energie en goesting voor 10 geweldige dagen

Bij aankomst wordt jullie een kopje koffie (of iets fris) en een stukje taart aangeboden en kunnen jullie de kampplaats eens verkennen. Die dag wordt er ook een K-moment gehouden op de weide, na deze viering volgt het afscheid van jullie zoon/dochter en het begin van ons zomerkamp.

Op 13 juli worden jullie (de ouders/familie) om 14.00 uur terug verwacht op de kampplaats. Op de kampplaats zelf is het dan een blij weerzien met uw zoon/dochter en de leiding. Hier kan u nog wat napraten over het afgelopen kamp of eventueel helpen met wat tenten af te breken.

Adres kampplaats
De kampplaats zelf heeft geen adres. Geef daarom Honsfeld 64, 4760 Büllingen in op je GPS. Dit is het veld van de lokale voetbalploeg, vanaf daar zal er leiding langs de kant van de weg jullie verder de weg wijzen naar de kampplaats.

Adres post
Voor post mag je volgend adres gebruiken: Holzheim 65 4760 Büllingen. Op de brief schrijf je ook de naam van onze jeugdbeweging en de naam van je kind. Door de nieuwe regeling van Bpost merken we dat brieven soms wat later aankomen. Verstuur dus zeker tijdig jullie brief.


KAMPINSCHRIJVING
Ook dit jaar zullen de inschrijvingen online verlopen. Registreer je dus zeker via onze website, zo weten we meteen dat je meegaat. Nadat we jouw overschrijving hebben ontvangen, is jouw kampinschrijving compleet.

Inschrijven kan via deze link: https://ksasintjan.be/inschrijving-zomerkamp/

Vragen? Moest je nog vragen hebben, de hoofdleiding staat voor je klaar!

– Tanguy Winants 0497 12 99 41
– Ona Ponsaers 0468 29 45 04

 


Lijst benodigdheden


Terugbetaling mutualiteiten
We geven je een overzicht van de grootste mutualiteiten in Vlaanderen. Hierbij vermelden we hoeveel je kan terugkrijgen en waar je de info vindt op hun website.

CM
Algemene info:
€5/kampdag, max €100/jaar
https://www.cm.be/diensten-en-voordelen/vakantie-en-vrije-tijd/vrije-tijd/jeugdvereniging
Aanvraagformulier kamptegemoetkoming
https://www.cm.be/media/Tegemoetkoming_tcm98-24960.pdf

De Voorzorg
Algemene info:
max €15/jaar voor kamp
https://www.devoorzorg.be/limburg/voordelen-advies/terugbetalingen-ledenvoordelen/terugbetalingen-voordelen/vrije-tijd/sport/Pages/default.aspx
Aanvraagformulier kamptegemoetkoming
https://www.devoorzorg-bondmoyson.be/sites/default/files/2020-09/Attest_Sportvoordeel_digitaal.pdf

Liberale mutualiteit
Algemene info:
€2/overnachting, tot 10 nachten/jaar
https://www.lm.be/LMPlus/Rubrieken/Voordelen-en-diensten/Kinderen-en-jongeren/SpeelpleinenEnSportvakantiesMetOvernachting/Pages/DefaultArticle.aspx
Aanvraagformulier kamptegemoetkoming
https://www.lm.be/LMPlus/Rubrieken/Voordelen-en-diensten/Kinderen-en-jongeren/SpeelpleinenEnSportvakantiesMetOvernachting/Documents/jeugdvakanties.pdf

Neutraal ziekenfonds Vlaanderen:
Algemene info:
€10/jaar op het lidgeld + kamp: €5/dag max €50/jaar, max 10 dagen)
https://www.nzvl.be/we-helpen-je-graag-met/voordelen-voor-kinderen
Aanvraagformulier kamptegemoetkoming
https://www.nzvl.be/sites/default/files/Kampen.pdf
Aanvraagformulier lidgeld
https://www.nzvl.be/sites/default/files/LIDGELD%20JEUGDBEWEGING.pdf

Wil je graag lid worden?

Schrijf je in via deze link!

Zin gekregen in onze jeugdbeweging?

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!