woensdag 03 juli 2024

Zomerkamp 2024

zaterdag 13 juli 2024

Dag KSA’ers en KSA’sters!

De mooiste tijd van het jaar staat al weer voor de deur: KAMP!

Klik hier om je in te schrijven.

Na het kamp in de laatste twee weken van juli vorig jaar tijdens de Kroningsfeesten, zal het kamp nu terug plaatsvinden tijdens de vertrouwde periode van de eerste twee weken, dit keer in het mooie Comblain-au-Pont, een deelgemeente in de provincie Luik, dicht bij Aywaille. Hier gaan we onze uitstekende best doen om samen met jullie kind(eren) de tijd van ons leven te beleven.

Het is een volledig tentenkamp, dat betekent dat we geen gebouw op onze kampweide hebben. We slapen en eten in een tent, maar we spelen vooral heel veel buiten!

Sinds vorig jaar hanteren we voor de kampinschrijvingen een solidariteitsprincipe! Een sociaal initiatief waarbij we als groep verschillende tarieven voor het inschrijvingsgeld aanbieden. Zo kunnen ouders die in een financieel kwetsbare situatie zitten minder betalen.

Voor dit kamp hanteren we drie soorten tarieven:

  • Sociaal tarief = 120 EUR voor ouders die financieel wat minder ruimte hebben
  • Standaardtarief = 135 EUR normale prijs voor het kamp
  • Solidariteitstarief = 150 EUR voor ouders die financieel wat meer ruimte hebben

Als ouder bekijk je zelf wat financieel mogelijk is voor jou en dit bedrag schrijf je over. Verder worden er geen voorwaarden aan gekoppeld. We rekenen op de eerlijkheid van de ouders en willen ook niemand verplichten om een extra financiële inspanning te doen.

Gelieve het inschrijvingsgeld over te schrijven voor 20 juni op volgende rekeningnummer: BE 66 7353 3925 3343 (jongens) of BE 49 4538 2362 5171 (meisjes). Vergeet hierbij zeker niet de naam van uw kind te vermelden.

VERHOGING KAMPTARIEVEN

Zoals je misschien al had opgemerkt liggen onze kamptarieven helaas boven de tarieven van vorig jaar. Door de stijgende prijzen zijn wij als jeugdbeweging genoodzaakt om deze verhoging door te voeren. Als inclusieve jeugdbeweging willen wij al onze leden een geweldig kamp geven. Ligt het inschrijvingsgeld voor ons kamp te hoog voor jullie financiële situatie? Dan zouden we heel graag hebben dat je contact op neemt met de hoofdleiding. Samen met jou, zorgen we ervoor dat jou zoon of dochter wel mee op kamp kan. Wij kunnen ook beroep doen op steun van verschillende organisaties.

 “Op kamp met KSA Sint-Jan? Da’s voor iedereen!”

CONCREET

De eerste kampdag (3 juli) verwachten we jullie omstreeks 15.00 uur op de kampplaats. Wat moeten jullie bijhebben:

  • je bagage (zie kampbenodigdheden)
  • 12 flessen water (per kind, bij warm weer liefst bevroren)
  • een taart
  • energie en goesting voor 10 geweldige dagen
  • eventuele medicatie en kids-ID

Bij aankomst wordt jullie een kopje koffie (of iets fris) en een stukje taart aangeboden en kunnen jullie de kampplaats eens verkennen. Die dag wordt er ook een K-moment gehouden op de weide, na deze viering volgt het afscheid van jullie zoon/dochter en het begin van ons zomerkamp. Op 13 juli worden jullie (de ouders/familie) terug verwacht op de kampplaats, dit om 13u. Op de kampplaats zelf is het dan een blij weerzien met uw zoon/dochter en de leiding. Hier kan u nog wat napraten over het afgelopen kamp of eventueel helpen met wat tenten af te breken.

ADRES

Om op de kampplaats te geraken geef je volgend adres in op de GPS: Rue du Borsay 50, 4170 Comblain-au-Pont is het dichtstbijzijnde adres tot de kampplaats. Vanaf daar zal er leiding langs de kant van de weg jullie verder de weg wijzen naar de kampplaats.

Voor post mag het volgende adres gebruikt worden: Rue Rodolphe Bernard 20, 4140 Chanxhe. Op de brief schrijf je ook de naam van onze jeugdbeweging, de naam van de kampplaats (Bois de Comblinay) en de naam van je kind. Door de nieuwe regeling van Bpost merken we dat brieven sinds vorig jaar later aankomen. Verstuur dus zeker tijdig jullie brief.

DE KAMPINSCHRIJVING

Ook dit jaar zullen de inschrijvingen online verlopen. Registreer je dus zeker via onze website, zo weten we meteen dat je meegaat. Nadat we jouw overschrijving hebben ontvangen, is jouw kampinschrijving compleet. Klik hier om je in te schrijven.

Moest je nog vragen hebben, de hoofdleiding staat voor je klaar!

Hoofdleiding:

  • Tanguy Winants 0497 12 99 41
  • Ona Ponsaers      0468 29 45 04

We hopen dat jullie met veel enthousiasme uitkijken naar het kamp, wij alvast wel!

Speelse groetjes, De leiding van KSA Sint-Jan Tongeren

Wil je graag lid worden?

Schrijf je in via deze link!

Zin gekregen in onze jeugdbeweging?

© 2024 KSA Sint-Jan Tongeren - Alle rechten voorbehouden

blijf op de hoogte!